TinyTinyHouse I , II en III

Dit Tiny-Tinyhouse I is schakelbaar, maar kan ook vrijstaand TinyTinyhouse II en is ontwikkeld voor hogere dichtheden. De woning heeft een BVO bg van 55,5 ( 34,4 bg +21,1zolder) m2 en een GVO van 39,8 ( 28,6 bg + 11,2 zolder) verblijfsruimte is 21,95 m2 ( 55%)
Al deze woningen hebben zijwanden/ zolder en dak uit kruislaaghout, waarmee we 7 tot 9 ton CO2 kunnen compenseren.
De indeling komt ook meer overeen met de basisgedachte van een Tinyhouse.
Denken aan duurzaamheid betekend dat een woning naast een prima isolerende schil van Rc> 7,0 m2K/W een functionele meerwaarde moet hebben, waardoor men bij de minste geringste verandering niet uit de voegen barst. Maar ook dat men vrienden kan laten logeren of dat kinderen bij gescheiden ouders niet altijd op de bank hoeven te slapen.
Functionaliteit is een ondergewaardeerd aspect van duurzaamheid. Daarom is er boven de douche/wc, keuken en slaapkamer een zolderruimte van 14,9 m2 die een stahoogte van minimaal 1,8 tot 2,5 meter heeft op minimaal 70% van het oppervlak. Te gebruiken als werkplek, extra slaapruimte en/of bergruimte. Bereikbaar via een 1m2-meter trap. Op deze onbenoemde ruimte, bevind zich in een kast ook de noodzakelijke apparatuur voor verwarming en warm water en kan de wasmachine geplaatst worden. De woning wordt in 2 delen aangevoerd met een lengte van 9,98 m en transportbreedte van 3,45 m,nl een basisdeel en de nok. Door deze constructie zijn er varianten op de kap mogelijk, zonder dat we de basisstructuur van het huis aantasten. Daarnaast is nu een kleinere variant TInyTinyhouse III met dezelfde BG, alleen de zolder is bergzolder geworden, bereikbaar door een ladder met een nokhoogte van 1,7m Speciaal voor 1-2 persoonshuishoudens, daklozen en GGZ cliƫnten, We bouwen de woning in samenwerking met DRZM Haarlem 023 -8200390 Prijslijst en documentatie op aanvraag (dolha88@wxs.nl)